SEINÄ, VALO, 500x350 CM JA 2100x350 CM

2002 WeeGee-talo, Espoo

Kysymyksen muodostavat kirjaimet on puhkottu sahalla väliseinään. Valo siivilöityy kirjainaukkojen läpi heijastuen lattialle. Tila avautuu toiseen tilaan.

WeeGee-talon sisätilojen arkkitehtuuria on muunneltu käyttötarpeen mukaan mm. rakentamalla väliseiniä. Purkamalla tilapäiset ratkaisut saadaan esille rakennuksen arkkitehtoninen rakenne, se runko, mitä ei voi purkaa tuhoamatta rakennusta ja sen henkeä.

WeeGee-talon saaminen taiteen ja kulttuurin käyttöön on ollut pitkäaikainen prosessi. Runko talon uudelle toiminnalle on suunniteltu ja käyttötarkoituksen muutos on alkanut jo näkyä. Installaatio osallistuu sisätilojen purkamiseen ja uudelleen rakentamiseen väliaikaisena ratkaisuna.

Home | << | >>





Copyright © Päivi Alajuntti

drupal hit counter